Guanzhou
Blijf op de hoogte en volg Eddy
10 Januari 2017 | China, Xichengzhuang
10 Januari 2017 - 13:27
Rolf:
Hoi Eddy,
Gistermorgen nog in Nederland en nu al in China. Jou te volgen mbv een landkaart is super mooi. Dat achterover gooien van een stoel heb ik ook een keer meegemaakt. Echter, dat was in een bus. Voor dat je het weet heb je ruzie en dat kun je beter in een bus hebben dan in een vliegtuig. De kop is er af!!!!
Groet Rolf. -
10 Januari 2017 - 13:40
René :
Hey eddy,
Het een en ander komt me bekent voor. Lange tijden opgesloten zitten in een lange buis met honderden andere lui met bijbehorende luchten,vooral in de ochtend.
Je zult het je hele vakantie met de Aziaten moeten doen incl hun Engels .
Nog een klein stukje en je bent er. Het is net als een berg opfietsen
Eenmaal boven ben je het zo vergeten en dan mag je genieten.
Succes met je trip. -
10 Januari 2017 - 15:08
John:
Ah, de vaart zit er goed in. Op naar onze tegenvoeters.
We gaan het allemaal weer met plezier volgen!
Mieke&John -
10 Januari 2017 - 15:27
Jan Drenth:
Southern China Airline, allemaal Chinees personeel, je bent in China: lijkt me niet zo gek dat hun Engels op Chinees lijkt…
Sterker nog: je lijkt zélf al wat op een Chinees. Beetje een kruising tussen James Bond, Jackie Chan en een Nederlandse boekhouder... -
10 Januari 2017 - 16:27
Elly Hofker:
Tja Eddy ,reizen is afzien.....Je moet er eerst wel wat voor over hebben ,maar dan heb je ook wat.
Meer beenruimte bij je volgende vlucht kun je ook wel vergeten, ze proppen zoveel mogelijk stoelen in het vliegtuig.Kleine mensen hebben daar minder last van ,die kunnen gelukkig wel altijd hun benen kwijt -
10 Januari 2017 - 20:32
Wim:
Bedum-Schiermonnikoog........pfffffff -
10 Januari 2017 - 22:53
Angelique:
Jaaaa... De reis is het minste. Slaappillen mee? Helpt!
Nog even en dan kan je los!