Dag 7 en 8
Door: Eddy Buisman
Blijf op de hoogte en volg Eddy
17 September 2015 | Verenigde Staten, Alpine
Overigens is het groep met de meest uiteenlopende typen, maar een ding hebben ze gemmen. Het zijnalllemaal echtoutdoorbikkels. Ook de vrouwen. We hebben een soort Marianne Vos in ons midden, die iedereen bergop aan gort rijdt. Mij zeker. Maar tot nu toe ben ik niet ontevreden over mijn plaats inde hierarchie.
De omgeving is schitterend, en ik kijk mijn ogen uit naar de maat der dingen. Groot, groot groot. Een small coffee blijft een bak vol. Supermarkten zjn fabriekshallen, vrachtwagen zijn langer dan waar ook. Tot nu toewordt er flink rekenig met ons fietsers gehouden. Ook op de highways waar wij over de vluchtstroken rijden.
Het wordt koud, hetis 20.10 en ik duik mn tent in.Morgen 110 km en het vertrek is om 6.30 u. Kortom om 5 uur op. Ja leuk......
17 September 2015 - 07:58
Siep Brink:
Hoi Eddy,
Regen, felle zon, klimmen, ja het is niet niks. En dan al die nieuwe indrukken opdoen van de omgeving en de groep. Ik hoop dat het na vandaag wat gemakkelijker wordt. Maar ja, de woestijn in, is ook maar weer afwachten. Die woestijn heeft zo zijn eigen wetten. In ieder geval heel veel succes vanuit een druilerig Bedum.
Groet:
Siep. -
17 September 2015 - 09:06
Ulrike:
Hoi Eddy,
wat leuk om je verslagen te lezen en kunnen we een beetje met je mee reizen. Veel succes en fietsplezier uit winderig, regenachtig Engelbert.
Groet Ulrike -
17 September 2015 - 12:10
Jan Drenth:
Tja, het is ook niet goed of het deugt niet… Regen is shit, zon is nog shitter… Maar ja, dat heb je met die outdoorbikkels. Aan de ene kant koketteren met hoe zwaar ze het wel niet hebben en hoeveel ontberingen ze wel niet lijden, aan de andere kant er voortdurend en hartstochtelijk over klagen.
Die taal zal wel heel snel wennen. Wedden dat je als je terugkomt met een Amerikaans accent praat? -
18 September 2015 - 09:46
Nico Siccama:
Goede morgen Eddy,
Gister op verzoamelstee nog geprobeerd om je te pakken te krijgen,niet gelukt,maar nu heb ik je alsnog in beeld.Dit is is natuurlijk erg leuk om zo kontact met je te hebben,iedereen op de club leeft met je mee.
Volgende week met de club naar de Universiteit in Groningen om het werk van Eveline te beluisteren.
Dit wat je nu meemaakt krijgen wij op het Verzoamelstee gebeuren in de loop der tijd hoop ik ook te
horen en te zien. Heel veel fietsplezier,wees voorzichtig,en geniet van het prachtige Amerika.
De hartelijke groeten van ons allemaal.We houden van je. -
21 September 2015 - 03:50
Tjitske:
"Niet ontevreden over je plek in de hiërarchie!" Wanneer krijgen we een karakterschets van je groepsleden?