Dag 55
Blijf op de hoogte en volg Eddy
04 November 2015 | Verenigde Staten, Poplarville
Morgen rijden we Alabama binnen. Opnieuw 120 km. Even geen zin in. Maar dat komt wel weer….. zeker na morgen, want donderdag 25 mijl en een veerboot en vrijdag uitrusten aan het strand. Nu alleen de zon weer terug.
04 November 2015 - 04:49
Tjitske:
Hoi Eddy, liep even een paar dagen achter, maar ben nu weer bij! Tjonge, jonge...goedkope fiets zeker, met al die lekke banden en kapotte spaken? Of wordt het na zoveel duizend kilomter weer tijd voor een grote beurt? Ik hoor het je zeggen: "Jij het er ook helemaal geen verstand va , hè?"
Maar knap hoor, met zoveel frisse tegenzin elke keer maar weer op die fiets te gaan zitten! -
04 November 2015 - 07:47
Hella :
Sterkte vandaag dan, op weg naar sweet home Alabama. Ook een gedenkwaardige staat.
En daarna even weer vakantiegevoel krijgen. Logisch dat het af en toe even niet alleen maar halleluja is, het is nogal geen trip zeg....
Maar leuke foto van je maatjes, je bouwt wel echt wat op met elkaar denk ik.
Ben zo benieuwd of je in Nederland steeds gaat zeggen: ' Hoe zeg je dat ook alweer in het Nederlands?' -
04 November 2015 - 10:15
Henk:
Ook iemand van 25 zal dan denken, waar ben ik aan begonnen, met pech en zo wel regen Eddy. Maar shit happens daar sla jij je wel weer doorheen. Het vervolg gaat vast weer goed en straks je voorwiel in zee. Wellicht ben je dan zover dat je de hele fiets in zee flikkert.
04 November 2015 - 14:40
Jan Drenth:
Ik zit nu al een tijdje naar die foto te kijken. Wat zie ik nu eigenlijk? Ik zie vier mensen aan de verkeerde kant van de 50, drie met een wat potsierlijk hoofddeksel, gekleed in een allegaartje dat sommige mensen misschien 'sportief' zouden noemen, de fietsen tot het uiterste bepakt en bezakt. Ze hebben alle vier een beetje een bedremmelde en een wat verontschuldigende uitdrukking op hun gezicht. 'Ach, let maar even niet op ons. We zijn een beetje gek, we weten het. Maar laat ons nou maar. We spelen net zo lekker survivaltje. Het kan nou nog net, voordat we toekomen aan de geruite pantoffels en de rollators…'
Het zou inderdaad een fantastisch gebaar zijn, als de hele groep aan het eind van de rit en masse hun fietsen allemaal in zee zouden flikkeren (opnemen! Wordt geheid een YouTube hit).