Dag 4 Heerhugowaard - Den Burg Texel
Door: Eddy
Blijf op de hoogte en volg Eddy
01 Augustus 2024 | Nederland, Heerhugowaard
Na een nachtje zonder de eigenaar in ons gasthuis, bleken we om 8 uur te kunnen ontbijten. Een goed, maar uiterst simpel ontbijtje. We maakten een beetje haast want onze gastheer wilde graag naar bed na een nacht werken. Een bijzondere man deze wereldreiziger, die, hoe goed bedoeld ook, niet de meest geschikte gastheer is voor de Vrienden op de Fiets organisatie.
Een betrekkelijk kort tochtje vandaag. Eenmaal in Den Burg bleken we 65 km te hebben gefietst. Wel door een prachtige omgeving. Na Schoorl helemaal door de duinen naar de boot van Texel, waar we al om 14 u op zaten. In Den Burg moesten we een uurtje overbruggen met koffie en ijs, alvorens we kennis maakten met Ria, onze gastvrouw. Een doorgewinterde Vrienden op de Fiets gastvrouw. Op Texel komen de gasten dagelijks op haar af. Een prima kamer met tv, met naast ons een 2e kamer met nog een gast. Na een pizzaatje liggen we nu voor de buis. Morgen een dagje fietsen op Texel, waarna we eind van de middag de overtocht naar Vlieland gaan maken…….
01 Augustus 2024 - 21:19
Bert B:
Nou mannen, ik heb diep respect voor die Siep. Zonder e-ondersteuning dit even doen (de 1e dag 115 k). Ik was vandaag - regio Elspeet - na 60 k (ook zonder ondersteuning) al bekaf).