Dag 69 Epiloog
Door: Eddy Buisman
Blijf op de hoogte en volg Eddy
17 November 2015 | Verenigde Staten, Orlando
Mocht ik mensen enthousiast hebben gemaakt, ik ben graag bereid alle mogelijke informatie te verstrekken. Mocht je dat kriebelige gevoel ook hebben om iets dergelijks eens te doen? Stel het niet uit. Doe het op het moment, dat je het kunt doen.
Tenslotte, na een afsluitend diner is vanmorgen een ieder zijns weegs gegaan. Gek idee hoor te beseffen, dat je van de groep mensen, waarmee je zo intensief ben opgetrokken naar alle waarschijnlijkheid nooit iemand meer ziet. Ik middels zit ik in Orlando en kick de komende dagen af. Ik wil al mijn volgers hartelijk danken voor hun goedbedoelde, grappige, cynische en vooral bemoedigende commentaren zowel op mijn blog als op facebook. Het heeft mij absoluut geholpen. Dank. Tot mijn volgende fietsreis…….Eddy
18 November 2015 - 00:39
Ulrike:
Hoi Eddy. Nu in je eentje. Lijkt me inderdaad raar om opeens weer alleen te zijn . Maar het fietsen in een groep is, denk ik, ook wat veiliger!? Zal wel even wennen zijn om weer op het rustige Groninger land te zijn. Have a good safe flight. -
18 November 2015 - 01:06
Jan Drenth:
Ik heb opeens dat kriebelige gevoel… Ben erg benieuwd naar die informatie.
Maar ik denk haast wel dat ik me zal weten te beheersen…
Enorm bedankt voor 69 prachtige dagen!
18 November 2015 - 03:42
Tjitske:
Zal je verslagen missen, Eddy! Dus, ook ik kijk uit naar je volgende fietstocht. Maar neem nou eerst maar de tijd om af te kicken en al je ervaringen te laten bezinken. Wij als volgers hebben er maar een topje van meegemaakt! En misschien toch een boek schrijven over groepsdynamica? Ik vind het in alle opzichten superknap van je! Lieve groet, Tjitske -
18 November 2015 - 07:05
Bert B:
Mooi Eddy. We zien er nu weer naar jouw thuiskomst uit en om de verhalen te horen. Goede terugreis en snel tot ziens. -
18 November 2015 - 09:12
Marina :
Een mooie afsluiter Eddy, ook voor mij als volger.
En ook al is het niet makkelijk met een groep te reizen dit avontuur helemaal in je 1-tje lijkt me zeker niet echt te doen voor een gezellig mens.
Inderdaad kijk ik er naar uit als je alles door verwerkt hebt een idee om een voordracht te houden over je belevenissen, als je dat ziet zitten natuurlijk.
Geniet even van het alleen zijn en bijkomen van alle avonturen
heb een goeie thuisreis tot in O'dam